Lerra
You're at
askyour-momma.blogspot.com!
7:38 PM, Some test that i was requested to do
Thursday, April 24, 2008

Joanne requested me to complete this survey, so here it is girl. =D

1. What am i doing now?
Ans: Er, blogging and doing this survey.


2. What you want the most now?
Ans : Turn 18 and stay 18 forever, which is not possible. So the more logical answer is, turn into a billionaire overnight.


3. Who is the person you trust the most?
Ans: My parents.


4. Do you think you have enough confidence?
Ans: Yes, personally think so. Enough confidence to go against rules but not laws.

5. If you can have a dream to come true, what would it be?
Ans: Become the richest teenage girl in this whole wide world.


6. Do you believe in seeing a rainbow after the rain?
Ans: Not really, i don't see one after every rain.


7. What is your goal for this year?
Ans: Establish a name for my blog.


8. Do you believe in eternity love?
Ans: Never. I don't think i'll live that long to experience ETERNITY love.


9. Have you broken someone's heart that he/she tried to comit suicide?
Ans: Hahaha, wish i could.


10. What feeling do you love most?
Ans: Er, to be loved?


11. What are the requirements that you wish from your other half?
Ans: To be taller than me! At least same height as me=x , humourous, caring, not too mushy& understanding. I don't believe in violence so he shldn't be too violent.


12. What feeling do you hate the most?
Ans: Jealousy.


13. Do you cherish every single friendship of yours?
Ans: Of course, its a blessing to have friends.


14. Do you believe in God?
Ans: Not yet, currently a free thinker.


15. What do you think is the most important thing in your life?
Ans: My loved ones& my buddies.


16. Who do you hope to be always there for you?
Ans: My loved ones& my buddies.


17. Whose y0ur best friend?
Ans: My clique. So its not bestfriend but best FRIENDS.


18. Who cares for you the most?
Ans: My family?


19. Do you think "Love" is stupid ?
Ans: If love is supposed to be stupid, then my parents are stupid? Of course not cause i believe in love.


20. What's the first thing that you would do if you knew that your other half betrayed you?
Ans: Draw out a plan&get ready the needed weapons to murder him&that bitch(third party) secretly. As if i would do that, i guess i will cry but after that i'll go back to my normal self.

Instructions:Remove 1 question from above,and add in your personal question , then tag 8 people in your list,list them out at the end of this post.Notify them in their chatbox that he/she has been tagged.Whoever does the tag will have a blessing from all.
*too lazy to tag.